maandag 7 november 2016

informatie Workshop monoprinten


Het Grafisch Atelier Alkmaar is te gast op woensdag 16 november en zaterdag 19 november in De Blok Conceptstore Noorderkade 1027 tijdens  'Liquid Lab'. 
Op deze dagen zal het Grafisch Atelier Alkmaar workshops  monoprinten verzorgen.
We nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan de workshop ‘GAA monoprinten’. Monoprinten is de grafische druktechniek om te kunnen experimenteren. Om elke keer een unieke afdruk te maken. Ga helemaal los met kleur, laat je leiden door fantasie, materialen en het proces van water en vet dat elkaar afstoten waardoor toeval de overhand neemt.

Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag. Allereerst zullen twee makers van het Grafisch Atelier Alkmaar een introductie geven over de grafische druktechniek, waarna we aan de slag gaan. Ondanks dat elke afdruk een afzonderlijke druk is kunnen we een mooie serie maken. Posters drukken. Een kunstwerk voor thuis of een speciaal, persoonlijk cadeau het kan allemaal.

Zaterdag 19 november:
11 t/m half 1: ouder met kind/kinderen
half 2 t/m 3 uur: volwassenen
half 4 t/m 5 uur: volwassenen

Maximaal 10 deelnemers
Minimaal 4 deelnemers

10 euro per deelnemer, inclusief materialen en koffie, thee of limonade.
Contant betalen bij aanvang van de workshop.
Oude kleren aan!

Je kunt je opgeven via: info@grafischatelieralkmaar.nl o.v.v. aanmelding GAA monoprinten. Wil je jouw telefoonnummer in de mail vermelden dan kunnen we je op de hoogte brengen wanneer het niet doorgaat bij te weinig aanmeldingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten